Saturday, 6 August 2011

Di Sini Bermula....

       Alhamdulilah.....akhirnya tercapai juga impian aku untuk mempunyai blog.... huuuhuu..... first entry nie ak x de nak tulis ape2.. yela kan macam budak baru masuk sekolah baru x kan nk bising2 dh kot. Hari 2 aku ada dah ada blog tapi ntah macam mana aku kurang bersedia lagi kot tengok orang lain ada blog aku pun nak ada blog tapi x tau nk tulis apa2 lame2 rasa bosan blog tinggal macam 2 je... dan sekarang aku dah bersedia, aku banyak buat research baca blog2 orang, baca rahsia blog dan macam2 lagi larr.. aku dapati dengan adanya blog aku sendiri aku dapat meluahkan segala yang tersemat dalam kalbu aku selama ini untuk tatapan orang lain (peerrrgghhh x leh blah ayat 2!!).. Selain aku dapat berkongsi idea, info dan ilmu dengan orang lain.

     Ok lah setakat 2 je lah celoteh aku pada kali ini. Jumpa lagi....

No comments:

Post a Comment