Monday, 15 August 2011

(gambar) 10 Billboards yang Paling Kreatif !!!

   
      Kali  ini aku nak share dengan korang billboards yang paling kreatif pernah direka oleh manusia. Korang tengok la sendiri betapa kreatifnya mereka ni hanya semata-mata untuk menarik pelanggan. Rasa-rasa ada tak billboards kat Malaysia yang macam nie?? Kalau ada aku memang tabik sprriinngg..!!





                                                                        


                                                                      





                                                                                  

                                                                           





                                                         


                                                                               


                                                                          





9 comments:

  1. Peh, kreatif siot diorang buat billboards. Suka no 1.

    ReplyDelete
  2. hahaha.. terhibur aku tgk gmbr2 kat atas tu.

    ReplyDelete
  3. Fyzal: kan best lau billboards kat m'sia buat mcm nie bru la x boring trprangkp dlm jem lame2... hahaaa

    ReplyDelete
  4. Queen F: mmg pun.. tp tgk no 9 mmg x leh blah la.. hahaa

    ReplyDelete