Tuesday, 9 August 2011

ISLAM KITA SEMAKIN DICABAR!!!

     

       Assalamualaikum.... Kali ni aku nak ulas ckit isu yang sangat panas dalam dunia blog iaitu isu Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara laknatullah yang jelas menghina Islam. Seperti yang kita tahui identiti si laknat Makcik Hajjah Al-Wuzara ni telah dibongkar oleh hacker yang menggelar diri mereka "GaySec". Kumpulan itu berjaya mendedah identiti sebenar makcik celaka ini!!.. Dikatakan makcik ini sebenarnya ialah seorang perempuan keturunan cina+malay yang bernama Nor Arlene Tan .  Tapi yang menjadi kemusyikan aku adalah ada orang yang mempertikaikan pembongkaran tu dan mengaku si Nor Arlene Tan itu sebenarnya kawannya yang belajar bersamanya di UUM seperti yang dijelaskan oleh seorang blogger  disini .. huuhhh!!! 



                                
  Identiti sebenar yang didedahkan oleh "GaySec"
  adakah ia benar??




  terang-terang dia menghina junjungan besar kita
       Nabi Muhammad s.a.w..



    Makcik keparat itu mula menggelabah bila identitinya
      dibongkar oleh "GaySec". nie dye link google+ miliknya...



       Aku betul-betul rasa tercabar dan sakit hati bila tengok betapa maharajalelanya  makhluk-makhluk laknatullah nie di sebuah negara Islam yang berdaulat.. Tengok saja dalam page group diorang https://www.facebook.com/groups/117676498244829/. Mereka terang-terangan menghina agama Islam!!! Aku berharap pihak berkuasa mengambil tindakan setegas-tegasnya untuk memerangi golongan murtad yang bukan sahaja melindungi orang melayu yang murtad tetapi lebih teruk lagi mereka menghina ISLAM yang kita anuti ini.... Wassalam...

     






No comments:

Post a Comment